MultiBOOK könyvkatalógus
Hirdessen Ön is a MultiBook honlapon !
MultiBOOK logo Adatbázisunkban
37811
cím található!

Tetőtől talpig, mint a makk
Szerző: Cook, Kate

Kiadó: Scolar Kiadó
Kiadás éve: 2007
ISBN: 9639534889

Oldalszám: 240

Ismertető:
Beszéljünk rólad. Minden magazint elolvastál, „szakkönyveket” vásároltál a témában, de még mindig a megvalósítható ötletekre vársz valakitol, aki végigcsinálta azt, ami elotted áll. Itt jön be a képbe ez a könyv. Ötleteinket tapasztalatból és hozzáértésbol gyujtöttük. Ezek a legjobb ötletek és tippek, melyeket követve örökre megszabadulhatsz a dohányzástól.

Szerzoink nemcsak az adott témának szakértoi, hanem annak is, hogy ötleteiket hogyan osszák meg az olvasókkal. Stílusuk szórakoztató és ösztönzo. És ami a legfontosabb: mindegyik szerzo ugyanazt az utat járta végig, mint te. Engedd meg, hogy beavassanak azokba a trükkökbe, amelyek nekik is nagy segítséget jelentettek annak idején.

Két dolgot megígérhetünk. Egyrészt nem kell rengeteg unalmas, elméleti magyarázaton átrágnod magad ahhoz, hogy eljuss a remek gyakorlati tanácsokig. Másrészt szerzoink nem leereszkedoen beszélnek hozzád, mert pontosan tudják, hogy milyen érzés a borödben lenni.

Mert egyszeru, ha egyszer már megvan az ötlet...

„A média manapság egyre többet foglalkozik testi és lelki egészségünk hanyatlásával. Állandóan elhízásról, betegségekrol, túlzott mértéku alkoholfogyasztásról, és kábítószer-függoségrol hallhatunk. És mi ezekre a megszokott válasz?

Valamilyen összetett méregteleníto program, olyan diéták, melyek során csak nyers hüvelyeseket fogyaszthatunk, olyan intenzitású sporttevékenység, melynek eredményeként maratoni futóvá válhatunk. És persze ne feledkezzünk meg a tanácsadásról, hogy a szüleink végül magukat okolhassák problémáinkért.

A könyvre egy másfajta megközelítésmód jellemez, melyet már kipróbáltam magamon, a barátaimon és a klienseimen. A sport és a diéta is részét képezi, azonban a legfontosabb alkotóeleme a józan ész! Eredményeképpen boldogabbak és egészségesebbek lehetünk.”
KATE COOK

Vessünk egy pillantást életstílusunkra! Teljesen elégedettek vagyunk egészségi állapotunkkal? Egy egészségesebb, kielégítobb életet élhetünk, ha akarjuk. A Tetotol talpig, mint a makk címu könyvben Kate Cook 52 ragyogó ötletet ad arra nézve, hogyan valósíthatjuk meg személyes céljainkat, és válhatunk sokkal kiegyensúlyozottabb, egészségesebb és boldogabb emberekké. Ha véghezvisszük a kicsi, de annál fontosabb változtatásokat az életstílusunkban, akkor nap mint nap érezni fogjuk pozitív hatásukat, és új energiák fognak felszabadulni életünkben.
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le semmi jóról!
e-mail:Minden jog fenntartva! © copyright 2000-2010 by TourInformatika Kft.
Design & Program: Honlapkészítés