MultiBOOK könyvkatalógus
Hirdessen Ön is a MultiBook honlapon !
MultiBOOK logo Adatbázisunkban
37811
cím található!

Virágterápia - Válogatott tanulmányok
Szerző: Bach, Edward

Kiadó: Filosz
Kiadás éve: 2004
ISBN: 9638657707

Oldalszám: 199

Ismertető:
Dr. Edward Bach élete utolsó hónapjában - amikor már tudta, hogy meg fog halni - arra kérte barátait, hogy folytassák munkáját. Kifejezte meggyőződését, hogy "műve megtöri a betegség erejét, és szabaddá teszi az emberiséget".
Ma már talán Magyarországon sem elsősorban arra kell törekedni, hogy Dr. Bach módszerét megismertessük az emberekkel, hiszen egyre többen fedezik fel e csodálatos gyógyítási rendszert. Az igazi hiányosságot e téma első kézből való megismerésének szűkös lehetőségei jelentik. Ezen a helyzeten kívánunk változtatni e kis kötet második, jelentősen kibővített kiadásával, amelyben összegyűjtöttük Dr. Bach 1930 és 1936 között született összes tanulmányát és előadását, amelyekben részletesen taglalta gyógyítási elméletének egyre tökéletesedő rendszerét és eszközeit, a virágeszenciákat.
A Bach-virágterápia hamar elterjedt az egész világon, azóta több helyütt (Ausztráliában, Alaszkában, Kaliforniában) "testre szabott" eszencia-sorozatokat is készítettek az adott vidék jellemző növényeiből. Ma már számos adat áll rendelkezésünkre, amelyek alapján megállapíthatjuk: e virágeszenciák számtalan embert szabadítottak meg betegségétől, és még többet érzelmi problémáitól. Talán az utóbbi fontosabb is, hiszen e gyógyírek elsősorban az egészséges érzelmi állapot helyreállítását segítik elő, és a betegséget mint a lelki egyensúly felborulásának következményét gyógyítják.
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le semmi jóról!
e-mail:Minden jog fenntartva! © copyright 2000-2010 by TourInformatika Kft.
Design & Program: Honlapkészítés