MultiBOOK könyvkatalógus
Hirdessen Ön is a MultiBook honlapon !
MultiBOOK logo Adatbázisunkban
37811
cím található!

13 (Tizenhárom)
Szerző: Hunter, Emma P.

Kiadó: Magánkiadás
Kiadás éve: 2007
ISBN: 978963063738

Oldalszám: 175

Ismertető:
Ha egy bizonyos számmal minduntalan szembetaláljuk magunkat, biztosak lehetünk abban, hogy mondanivalója van számunkra. A sors, az élet valamit a tudomásunkra akar hozni. Vajon mit?
Ebben a képzeletbeli történetben egy nem mindennapi 13 éves kamaszlány meséli el megfigyeléseit egy misztikus számmal kapcsolatban, és tapasztalatai az életről. Vajon mit jelen az ő életében a tizenhármas szám jelenléte? Talán ennek köszönheti a kamaszoktól idegen, különleges gondolkodás, és látásmódját? Vagy más van a háttérben?
Minden esetre, eddigi rövid életének történetét úgy osztja meg az olvasóval, hogy közben egy új, emberközpontú, tökéletes boldogságban és harmóniában élhető emberi társadalom vízióját csillantja fel. Élvezettel olvashatunk az ideális családról, iskoláról, kórházról, de még egy étteremről is, ahol minden azért van, és úgy működik, hogy az ember tökéletes kiteljesedését szolgálja.

A könyv fő tanítását a történet egy zseniális fordulata teszi mindenki számára elgondolkodtatóvá és megélhetővé...

A könyv ajánlható kamaszoknak, anyáknak, apáknak, leendő szülőknek, nagyszülőknek, hiszen egy lányról és annak családjáról szól a történet. Más megközelítésben: ajánlható azoknak, akiket érdekel egy új, szebb világ megteremtése; azoknak, akik a sorsukat a kezükbe akarják venni; és azoknak, akik bizonytalanok, de vágynak egy szeretetteljesebb világra. Ajánlható a felnövekvő generációnak, akiknek a kezében van a jövő, és annak esetleges megváltoztatása is. Ajánlható mindazoknak, akik mostanában kezdenek az ezotéria világa felé fordulni, és kíváncsian tekingetnek a spiritualitás felé. Valamint ajánlható azoknak is, akik kíváncsiak egy anya pályamódosító próbálkozásának első szárnycsapásaira.
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le semmi jóról!
e-mail:Minden jog fenntartva! © copyright 2000-2010 by TourInformatika Kft.
Design & Program: Honlapkészítés