MultiBOOK könyvkatalógus
Hirdessen Ön is a MultiBook honlapon !
MultiBOOK logo Adatbázisunkban
37811
cím található!

Delphi Abszolút Kezdőknek +CD
Szerző: Sas Tibor

Kiadó: LSI Oktatóközpont
Kiadás éve: 1999
ISBN: 9635772440

Oldalszám: 176

Ismertető:
Ez a könyv csak arra akarja felhívni a figyelmet, hogy milyen könnyen dolgozhatunk ezzel a rendkívül sokoldalú programnyelvvel. Lehetőségünk van a programozás során élvezni a vizuális programozás nyújtotta előnyöket, és a Pascal nyelv könnyű érthetőségét. Aki egyszer belekóstol ebbe, az újabb és újabb részletekre lesz kíváncsi. Ezeket a részeket, már a Help-ből is könnyedén megérti. Rengeteg bemutató anyagot találunk a Delphi súgójában. A kezdet kezdetén jómagam se tudtam ezekkel a segítségekkel mit kezdeni. Némi gyakorlatszerzés után, azonban ez a tanácstalanság elmúlt. Bízom benne, hogy mindenki hasonló cipőben jár majd. A felhasznált irodalomban szerepelnek azok a könyvek, melyből az olvasó tovább növelheti az itt megszerzett alap Delphi-s tudását.

Rengeteg téma van amiről nem ejtettünk szót. A grafika, a hálózatok, a külső vezérlések lehetősége stb..Előbb utóbb mindegyikre sor kerül majd. Addig is a felhasznált irodalomban keresgélhet ötletet, magyarázatot, megoldást, ki-ki magának kedvére.

A mellékelt CD tartalmazza az itt bemutatott programot. A könyvben leírtakhoz képest csak annyi az eltérés, hogy a aműködés érdekében egy-egy programkönyvtárat módosítottam. A lényeg, a kód nem változott. A CD nagyon sok AVI-t tartalmaz. Ennek segítségével lehet nagyon szép és egyedi programokat írni. A CD-re feltettünk minden olyan anyagot is (elsősorban képeket), ami valamiért nem fért bele a könyvbe.
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le semmi jóról!
e-mail:Minden jog fenntartva! © copyright 2000-2010 by TourInformatika Kft.
Design & Program: Honlapkészítés