MultiBOOK könyvkatalógus
Hirdessen Ön is a MultiBook honlapon !
MultiBOOK logo Adatbázisunkban
37811
cím található!

A halál enciklopédiája I.
Szerző: Dr. Erőss L.-Dr. Veér A.

Kiadó: Glória Press Kiadó
Kiadás éve: 2006
ISBN: 9638200057

Oldalszám: 176

Ismertető:
Október második felében jelenik meg kiadónk gondozásában Dr. Erőss László és Dr. Veér András szerzőpáros új könyve, A halál enciklopédiája első kötete. Úgy hisszük, hogy az alkotókat nem szükséges bemutatni: megszámlálhatatlanul sok könyv és egyéb publikáció elkövetői ők. Inkább a könyvről magáról néhány szót.

Ha azt a szót hallja valaki, hogy halál, borzongás fut át az idegpályáin. A halál civilizációnkban az utolsó tabu. Nem beszélünk róla, de lelkünk mélyén halálosan félünk tőle. Megrendítő élmény.

A halál enciklopédiája az a könyv, amely Magyarországon először bátran és mosolyogva szembenéz a halállal. Segíti legyőzni a halálfélelmet. Segít enyhíteni a gyászt, a múlt és a jövő felidézésével ismerőssé – kíváncsiság és áhítat tárgyává – tenni az élményt.

A halál enciklopédiájának első kötete most, a Hallottak napjának ünnepén jelenik meg kiadónk gondozásában, az ismert nevű szerzőpár nyolcadik közös köteteként. A kötetben feltárul az Olvasó előtt a halál élmény-együttesének kultúránkat átható, rejtett üzenete, lelepleződik a halál-pornó, a halál-biznisz, s a Pusztulás istenének, Thanatosznak haláltánca a mai médiában, félőrült civilizációnk halálfantáziáiban. Legvégül eljuthat az Olvasó a halál legyőzésének technikáihoz, jövőbefutó útjaihoz.

A halál enciklopédiája most megjelenő első kötete az életről beszél, könnyeden, derűsen, miközben halálos biztonsággal fordítja reflektorfényét a 21. század tudományának a lélek legmélyén rejtező titkaira.
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le semmi jóról!
e-mail:Minden jog fenntartva! © copyright 2000-2010 by TourInformatika Kft.
Design & Program: Honlapkészítés