MultiBOOK könyvkatalógus
Hirdessen Ön is a MultiBook honlapon !
MultiBOOK logo Adatbázisunkban
37811
cím található!

Cukrászati ismeretek + CD (2321)
Szerző: Dr. Dunszt Károly

Kiadó: Képzőművészeti Kiadó
Kiadás éve: 2007
ISBN: 9633370452

Oldalszám: 340

Ismertető:
A Kiadónál először megjelenő, korszerű tartalmú tankönyv bemutatja a leendő cukrász szakembereknek a cukrászüzemek szakszerű felépítését, a kialakításhoz szükséges követelményeket, a munkavégzés személyi feltételeit, az üzem általános berendezéseit, gépeit, eszközeit és felszereléseit, valamint a kötelező higiénés, munka-, tűz- és balesetvédelmi előírásokat. Az alapismeretekből kiindulva ismerteti a cukrásztechnológiai műveleteket: a cukrászipari félkész termékek, cukorkészítmények, bevonóanyagok alkalmazását és előállítását, a töltelékek, tészták készítését, illetve a késztermékek előállítását is.
Megtalálhatók benne uzsonnasütemények, kikészített sütemények (torták, szeletek, tekercsek stb.) receptjei anyaghányad-ajánlással, valamint a kézműves sütemények (édes és sós teasütemények, bonbonok) gyártása.
A követelményrendszernek megfelelően megismertet a fagylalt gyártásával, a diabetikus sütemények fogalmával és készítésükkel, valamint az éttermi melegtészták és tányérdesszertek korszerű tálalásával és felszolgálásával.
A CD melléklet folyamatábrákat, versenymunkákat, olvasmányokat, valamint több száz színes fotót tartalmaz alapanyagokról, ritka gyümölcsökről, kész termékekről.
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le semmi jóról!
e-mail:Minden jog fenntartva! © copyright 2000-2010 by TourInformatika Kft.
Design & Program: Honlapkészítés